3 Ocak 2016 Pazar

İstanbul'un en ucuz 5 bira mekanı



İstanbul'da bira içilebilecek en ucuz 5 mekanı sizler için derledik.

1- Listenin başında bir fenomen var. Haydar Rock Bar! Fıçı Bira'nın son zamların etkisi ile 5.5 TL olduğu mekanda hijyen ve servis beklentilerin çok çok üstünde. Taksim Balo Sokak 31/2 adresinde bulunan mekan, sabaha kadar açık.


2- Maço'nun Yeri. Karagümrük'te eski bir kabadayının işlettiği Maço'nun Yeri'nde haftanın her günü birayı 7 TL den içebilirsiniz. Mekanın en ilginç yanı her Cuma yoksullara bedava yemek dağıtmasıdır.


4- Kadıköy Antikacılar Sokağı: (namı diğer ucuzcu sokağı) Kadıköy'ün en ucuz biralarını bu sokakta yer alan mekanlarda bulabilirsiniz, Rock müzik sevenler için tavsiye edeceğimiz mekan Bronx. Mekanda bira 8 TL 

4- Taksim Oto Yıkama (Salkım Meyhanesi), Beyoğlunda yer alan mekanımız, son zamanlarda entellerin uğrak yeri olduğundan fiyatlarına zam yapmış olsa da, çaldığı Ahmet Kaya şarkılarıyla v duvarda asılı işçi sınıfına selam gönderen posterleriyle gönüllerde taht kurmuştur. Bira 10 TL 


5- Beşiktaş Çırağan Birahanesi. Gerek zengin olmayan menüsü, gerekse salaşlığı ve samimi ortamıyla listemize girmeyi başaran mekanda biranızı yudumlarken  yan masayı rahatlıkla dinleyip, sohbete dahil olabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder